vineri, 29 ianuarie 2010

Tiësto feat. Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone

O piesa destul de draguta din partea lui Tiesto, dar cred ca meritul este mai mult al lui Nelly. Era cazul sa mai scoata si el ceva. Comercial, dar acceptabil.

6 comentarii:

CrIsTiNa spunea...

Imi place mult ideea clipului :)) si melodia ar fi f. ok daca n`as sti ca e Tiesto ala .. vai de capu`lui ce a ajuns :(

Samy spunea...

trebuie sa traiasca si el nu?:))

1acolo spunea...

a înviat Tiesto :))

Out of the sky spunea...

au vocea aia ma zgarie:))
doar refrenul e ok:)

diesel spunea...

E una din cele mai penale melodii de pe ultimul sau album. Incercati totusi Kaleidoscope (piesa care poarta numele albumului), de I will be here cred ca e deja satula lumea, Its Not the Things You Say (Feat. Kele Okereke), Century (Feat. Calvin Harris), Feel it in My Bones (Feat. Tegan and Sara)- piesa la care are si un videoclip fainut. Iar ptr cei care-l considera ca a devenit un ratat, o auditie la un episod din Tiesto's Club Life va va face sa credeti altceva. He's the same, doar ca nu s-a mai promovat asa de mult si a renuntat si la In Search of Sunrise, retragandu-se cu totul de la Black Hole Records. A semnat cu Ultra Records (da, acolo e si Inna :)) ), dandu-se mai mult pe comercial. Nu cred ca va neglija fanii si va continua sa mai scoata si ceva bun din cand in cand.

Tera Gold spunea...

Nice article, thanks for sharing this information. Good to know that this blog is being covered also in this web site.

We love Tera online just like you! There is no doubt you can enjoy a pleasant Tera Gold online purchase experience from here! Buy Tera Gold with Fast Delivery!

Trimiteți un comentariu